Vakuutus ottelujen siirtyessä

Jos olette varanneet OLKA:lta pakettimatkan, joka sisältää lennot, hotellin ja ottelulipun, tarjoamme mahdollisuuden ottaa ottelujen siirtymisvakuutuksen, jotta olette suojattuja, mikäli ottelun ajankohta muuttuu.

Varausvaiheessa useimmilla otteluilla on alustava päivämäärä, joka vahvistetaan noin 1-3 viikkoa ennen ottelun alkua, ja joskus ne siirretään myös toiseen päivämäärään.

Suurin osa otteluista pelataan lauantaisin ja sunnuntaisin, mutta jotkut ottelut voivat siirtyä perjantaille tai maanantaille. Viikolla pelattavat ottelut, jotka on suunniteltu pelattavaksi tiistaina tai keskiviikkona, voivat sen sijaan siirtyä tiistaille, keskiviikolle tai torstaille.

Ottelut voivat siirtyä myös toiseen viikkoon eurooppalaisten turnausten, kotimaisten cupien tai televisiokanavien lähetyksien vuoksi ja saattavat pelata ottelun sellaisena päivänä, joka ei ole osa matkustusaikaasi.

Jos otatte ottelujen siirtymisvakuutuksen ja ottelunne siirtyy päivämäärälle, joka ei ole matkustusaikanne puitteissa, OLKA kattaa kaikki lennon ja hotellin sopeuttamisesta uuteen ottelupäivämäärään aiheutuvat kulut. Huomaa, että vakuutus on tarjolla vain pakettimatkan varaajille ja se kattaa vain OLKA:n kautta varatut järjestelyt (tapahtuma, hotelli ja lento). Vakuutusta ei siis voi ottaa vain ottelulipun oston yhteydessä.

Esimerkki: Jos ottelu, jonka alustava pelipäivä on lauantai, vahvistetaan pelattavaksi maanantaina, jolloin OLKA:lta varattu paluulento jää väliin, vakuutus korvaa muutoksen paluupäivään tiistaille. Vakuutus kattaa kaikki lentomuutokseen ja tarvittavaan ylimääräiseen hotelliyöhön liittyvät kulut. Huomaa kuitenkin, että muutos voi sisältää eri lentoyhtiön ja aikataulut sekä viimeisen hotelliyön voivat olla 3 tähden tasoa ja tapahtua eri hotellissa kuin alun perin varattu.

Jos ette ole ottaneet tätä vakuutusta, vastaatte itse kaikista kuluista, jotka voivat syntyä matkan sopeuttamisesta uuteen ottelupäivämäärään. Huomaa, että tämä vakuutus koskee vain ottelujen siirtymistä edellä mainitulla tavalla, eikä se kata sairautta tai muita henkilökohtaisia syitä.