Lentoehdot

EHDOT OSTAESSASI PAKETTIMATKAN, SIS. HOTELLIN JA LENNOT

Jos ottelumuutos aiheuttaa sen, että ottelu pelataan varaamiesi lento- ja hotellipäivien ulkopuolella, noudatetaan seuraavia ehtoja:

Jos asiakas on varannut lennot ja hotellin OLKAn kautta, siirrämme lennon ja hotellin päivämäärät uudelle ottelupäivämäärälle. Huomaa, että lennon ja hotellin päivämäärän siirtäminen ei tapahdu automaattisesti, vaan asiakkaan on vahvistettava uudet päivät OLKA:lle. Asiakas vastaa mahdollisesta hintaerosta lennon ja hotellin siirrolle uusille päivämäärille (ellei ole otettu OLKA:n "vakuutusta ottelun siirtoa vastaan").

Harvinaisissa tapauksissa ottelupäivää voidaan siirtää ja/tai matkustusjaksoa on tarpeen säätää/muuttaa, koska ottelua/otteluita ei koskaan vahvisteta sataprosenttisesti. Jos näin tapahtuu, et voi peruuttaa ostoa tai perua (hyvityksellä) tai vaihtaa toiseen otteluun. Varatut paketit eivät ole peruutettavissa. Mahdollisuus ottaa vakuutus ottelun siirtoa vastaan on olemassa. Vakuutus tarkoittaa, että OLKA vastaa kaikista kuluista, jotka liittyvät hotellin ja lennon muutokseen/pidentämiseen, jos ne on varattu OLKA:n kautta.

Jos et käytä varattua menolentoasi, sitä pidetään "no-show"-tilanteena, mikä automaattisesti johtaa siihen, että paluulento perutaan lentoyhtiön toimesta.
Lentolipussasi olevat lennon osuudet on noudatettava järjestyksessä, ja jos et käytä lippuasi tiettyyn osuuteen, kaikki jäljellä olevat lennot lipussa peruutetaan.

Rastittamalla hyväksyt, että olet tietoinen tästä vastuuvapauslausekkeesta.

Nimi kuten passissa
Muista myös kirjoittaa nimi kuten passissa. Yleensä ei ole mahdollista muuttaa tai vaihtaa lentolippujen nimiä ilman lisämaksua, eikä suurimmassa osassa tapauksista ole mahdollista saada hyvitystä mahdollisesta peruutuksesta.

Suositus
Suosituksemme on varata jalkapallomatka Englantiin, Saksaan, Espanjaan, Ranskaan, Portugaliin ja Italiaan perjantaista maanantaihin, sillä pelipäivää voidaan muuttaa viimeiseen viikkoon asti. Jotkut ottelut voivat myös siirtyä perjantaille ja maanantaille. Autamme varaamaan ylimääräiset yöt, jos ottelu siirtyy. Asiakas vastaa lisäkustannuksista. Keskellä viikolla pelattavat ottelut, jotka on määrätty tiistaille tai keskiviikolle, voivat pelata tiistaina, keskiviikkona tai torstaina. Suosituksemme on matkustaa tiistaista perjantaihin.

Lähtöselvitys
Useimmat lentoyhtiöt tarjoavat online-lähtöselvitys. Jotkut lentoyhtiöt veloittavat maksun, jos et ole tehnyt lähtöselvityksen online ja teet sen vasta lentokentällä. Online-lähtöselvitys avautuu yleensä 24 tuntia ennen lähtöä ja sulkeutuu 1 tunti ennen lähtöä. Jos haluat varata istumapaikan tai lisää matkatavaraa, ota ensisijaisesti yhteyttä lentoyhtiöön. On matkustajan oma vastuu olla lentokentällä ajoissa ennen lähtöä. Löydät tiedot lentoyhtiön omilta verkkosivuilta matkaasi koskevista säännöistä.

Henkilötodistukset
On matkustajan oma vastuu varmistaa, että hänellä on matkan toteuttamiseen tarvittavat matkustusasiakirjat, kuten voimassa oleva passi, kansallinen henkilökortti ja viisumi. Passin on oltava voimassa koko matkan ajan. Monet maat vaativat lisäksi, että passi on voimassa vähintään kuusi kuukautta kotimatkan jälkeen.