TIETOA WIMBLEDONIN MATKOISTA JA LIPUISTA

Smaragdinvihreä ruoho, samppanjaa, mansikoita ja kermaa, Henman Hill ja maailmanluokan tennistä. Osallistu yhteen vuoden suurimmista urheilutapahtumiin, jossa on kymmeniä tuhansia kävijöitä ja miljoonia tv-katsojia vuosittain! Wimbledon on yksi tenniksen perinteisimmistä turnauksista, ja muodostaa US Openin, Roland Garrosin ja Australian Openin kanssa tenniksen Grand Slam-turnauksia. OLKA Express tarjoaa lippuja turnauksen kaikkiin kierroksiin - ensimmäisestä kierroksesta pudotuspeleihin ja puoliväliereihin, väliereihin ja tietty - finaaliin. Jos olet kiinnostunut näkemään parhaat pelaajat, meiltä löydät lippuja sekä No. 1 Court että Center Courtiin.

Wimbledonin nurmiturnausta on monen mielestä maailman jaloin turnaus, ja järjestetään vuosittain kesäkuun viimeisesllä viikolla All England Lawn Tennis & Croquet Clubissa Lontoossa. Turnaus on myös vanhin Grand Slam-turnaus, joka päätettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1877.

Haluatko olla paikalla ja nähdä maailman parhaat mies- ja naispuoliset tennispelaajat kilpailevan kauden halutuimmasta mestaruudesta? Meillä on Wimbledoniin liput Lontooseen.