ERIKOISMATKAEHDOT

OSTOEHDOT KUN OSTAT VAIN TAPAHTUMALIPUJA

OLKA Sportresor AB (jäljempänä OLKA) on lippujen välittäjä eikä ajankohtaisten tapahtumien järjestäjä.

Etäsopimuslain peruuttamisoikeussäännöt eivät koske tapahtumalippujen ostoa. Tilaisuuksiin varatut liput ja paketit eivät ole palautettavissa osallistujien henkilökohtaisista olosuhteista riippumatta.

Lippujen peruuttaminen ei siis ole mahdollista, sillä OLKAlla on samat ehdot toimittajilta kuin asiakkaalle. OLKA ei vastaa tapahtumien siirtämisestä uudelle päivämäärälle ja ostettu lippu on aina voimassa uudelle päivämäärälle.

Tapahtuman Päivämäärä
OLKA tarjoaa lippuja sillä perusteella, että voit nähdä tapahtuman/jalkapallo-ottelun riippumatta siitä, milloin se pelataan. OLKA ei vastaa tapahtumien siirtämisestä, keskeytyksestä tai peruuntumisesta. Palautuksia ei sallita esimerkiksi mahdollisten peruutusten yhteydessä, jos ottelu siirretään suunnitellulta päivästä toiseen viikonloppuun tai arkipäivään. Jos tapahtuma/ottelu perutaan huonon sään vuoksi, lippu on voimassa uudelle tapahtumapäivälle eikä OLKA vastaa matkakuluista.

On asiakkaan vastuulla tarkistaa tapahtuman/ottelupäivän ja peliajan muutokset, koska tämä on yleistä.

Yleistä tietoa
OLKAlla ei ole korvausvastuuta, jos matkustaja hylätään areenalta esimerkiksi huonon käytöksen vuoksi tai jos matkustaja väärässä ottelupuvussa yrittää päästä väärälle katsomoille. Suosittelemme, että et käytä huivia tai ottelupaitaa areenalla. Matkustajan omalla vastuulla on tutustua kulloinkin yksittäisessä tapahtumassa sovellettaviin käyttäytymissäännöksiin.
Kaikki tarjoamamme otteluliput ovat koti-/neutraaliosioille - ellei toisin ole selvästi mainittu. Huomaa, että vierasjoukkueen värit eivät ole sallittuja ja voivat johtaa siihen, että sisäänpääsy kielletään ilman oikeutta hyvitykseen.

Hinnat
OLKA perustaa hintansa kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tämä tarkoittaa, että hinta voi olla sekä korkeampi että alhaisempi ostohetken jälkeen.

Joihinkin lippuihin voi olla painettu "Face value-hinta". Se ei ole hinta, jonka OLKA maksaa ostaessaan lipun.

Katsomokartta ja kuvat
Verkkosivuillamme olevat katsomokartat ovat arvioltaan samat ja voivat poiketa siitä, miltä se näyttää todellisuudessa. Esimerkkikuvat, jotka näytämme "lipuissa" ovat esimerkkejä ja voivat poiketa todellisuudesta.

Lippuluokat ja osiot
OLKA pitää oikeuden muuttaa lipun luokkaa tai osiota vastaavaan tai parempaan kategoriaan tai osioon kuin mitä ostohetkellä on ilmoitettu.

Euroopan jalkapallo-ottelut
Mestarien liigan/Eurooppa-liigan otteluihin joillakin areenoilla vierasjoukkueen kansallisuudet/kansalaiset eivät saa ostaa tarjoamiamme lippuja. Tarkista kanssamme etukäteen. Pidätämme oikeuden peruuttaa varauksia, kun/tämä tapahtuu.

Tapahtumalippujen toimitus
Liput toimitetaan pääosin e-lippuina, mobiililippuina tai noudetan areenasta, ostettujen lippujen toimitustapa näkyy varausvahvistuksessa. Huomioithan, että lipun toimitustavoissa voi tapahtua muutoksia lähellä nykyistä tapahtumapäivää.

Ostettuja tapahtumalippuja ei saa myydä eteenpäin, se voi olla luvatonta tai laitonta ja voi johtaa laillisiin seuraamuksiin.

Tärkeää tietoa Covid-19:sta
Verkossa tarjoamamme liput perustuvat 100 %:n areenakapasiteettiin ja -allokaatioihin joita voimme tarjota virallisten yhteistökumppaneiden kanssa. Areenan kapasiteetti voi kuitenkin muuttua. Saattaa olla mahdollista, että tapahtuma johon haluat osallistua muuttuu katsojamäärän suhteen ja meille ei ​​jaeta ostamiamme lippuja.

Seuraavaa skenaariota ja ratkaisua tulee harkita:

Varaamasi ottelu/tapahtuma perutaan eikä sitä pelata myöhemmin, katsojamäärää vähennetään (ja seura peruuttaa liput) tai ottelu pelataan ilman yleisöä.

Jos jokin näistä tilanteista toteutuu, sinulla on mahdollisuus pitää tilaussumma hyvityksenä, joka voidaan käyttää toiseen tapahtumaan, tai hyvityksenä OLKAlta varaamiesi osien loppusummasta. Palautus maksetaan viimeistään kahden viikon kuluttua alkuperäisestä tapahtumapäivästä. Huomaa, että OLKA ei voi peruuttaa/palauttaa toimittamiamme varattuja lippuja muuten kuin juuri mainituista syistä. Eli OLKAlla ei ole vastuuta tapahtuneesta karanteeni, maahantulokielto tai vastaava.

Jos ottelua/tapahtumaa lykätään (postponed) covid-19:n vuoksi ja siirretään myöhempään ajankohtaan, ostetut liput ovat voimassa uudelle päivämäärälle.

Tärkeää! Voimme hyvittää vain OLKAlta varatut osat. Jos olet varannut matkan, majoituksen tai jonkin muun osan paketista itse, emme tarjoa minkäänlaista hyvitystä tai korvausta.


OSTOEHDOT OSTETTAESSA PAKETTIMATKAA
Mikäli ottelua siirretään niin että ottelu pelataan varattujen hotellipäivien ulkopuolella, sovelletaan näin:

Jos asiakas on varannut hotellin OLKA:lta, siirrämme hotellimajoituksen uuden ottelupäivän mukaan. Huomioithan, että hotellipäivien muuttaminen ei tapahdu automaattisesti, vaan asiakkaan tulee vahvistaa uudet päivämäärät OLKA:lle. Mahdolliset hintaerot hotellien erotuksista kustantaa asiakas itse.

Jalkapallomatkaa Englantiin, Saksaan, Espanjaan, Ranskaan, Portugaliin ja Italiaan varattaessa suosittelemme, että varaat matkasi perjantaista maanantaihin, viikonloppu ottelulle, sillä ottelun päivämäärä voi varmistua niin myöhään kuin viikkoa ennen. Jotkut ottelut voidaan myös siirtää perjantaille tai maanantaille. Keskiviikolle ja tiistaille ajoitetut ottelut voidaan pelata tiistaina, keskiviikkona tai torstaina. Suosittelemme matkustamaan tiistaista perjantaihin. Muista, että tarjoamme lippuja tiettyyn otteluun - emme tiettyyn päivämäärään.

Lentomatka
OLKA ei vastaa valmismatkaan sisältyvästä lentokuljetuksesta. OLKA ei myöskään vastaa pakettimatkan varattujen lentojen tai yhteyksien viivästymisestä lähtöpaikkaan. Jokaisella lentoyhtiöllä on omat säännöt ja niihin tutustuminen on matkustajan vastuulla. Lentoyhtiöt eivät myöskään vastaa pakettimatkan muista osista. Lentojen numerot ja lähtöajat voivat muuttua - siksi tarkista huolellisesti saamasi matkustusasiakirjat. Valmistumme lentoyhtiöiden mahdollisiin muutoksiin koskien matkatavaramääriä.

Matkan Maksaminen
OLKA Sportresor AB luovuttaa kaikki maksuratkaisut Klarna Bank AB. Käytämme Klarna Checkoutia ja tarjoamme useita maksuvaihtoehtoja:

✓ Osamaksu Klarnan kautta
✓ Lasku Klarnan kautta
✓ Maksu suoraan Klarnalla
✓ Korttimaksu VISA- ja Mastercard-korteilla
✓ Maksu MobilePay

Klarnan ehdot löytyvät kassalta vastaavien maksuvaihtoehtojen alta.

Klarnan käyttöehdot löytyvät täältä.

Kun varaat lennon OLKA:n kautta, lennot maksetaan varauksen yhteydessä.

Peruutusturva
Suosittelemme matkustajia ostamaan peruutusturvamme, suojataksesi sinua odottamattomilta tapahtumilta, kuten sairaudelta, kotisi merkittävältä vahingolta, työsuhteen päättymiseltä tai vastaavalta. Teemme yhteistyötä Solid Försäkringar kanssa. Peruutussuojan voi ottaa vain pakettimatkaa ostaessa.

Matkustusasiakirjat
Matkustajan vastuulla on tarkistaa, että kaikki matkustusasiakirjat ovat oikein, kun ne on vastaanotettu, ja ilmoittaa mahdollisista virheistä välittömästi.

Osoitteenmuutos
Osoitteen muutoksista, myös sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron muuttuminen varauksen jälkeen, tulee ilmoittaa välittömästi OLKA:lle, jotta voimme tavoittaa matkustajan ennen matkaa mahdollisista aikataulumuutoksista ja muista tärkeistä tiedoista. Matkaa koskevat reklamaatiot on toimitettava OLKA:lle viimeistään 15 päivän kuluessa matkan päättymisestä ja se tulee tehdä kirjallisesti. Jos valitus vastaanotetaan myöhemmin, sitä ei käsitellä.

Muut
OLKA varaa oikeuden muuttaa reittiä ja/tai hintoja, jotka tapahtuvat OLKAsta riippumattomissa olosuhteissa, kuten kohonneet kuljetuskustannukset, valuutan muutokset, muuttunut matkustajamäärä, lentokenttämaksut, lentoverot jne. Pidätämme myös oikeuden kirjoitus- ja painovirheistä sekä ilmeisistä hintavirheistä verkkosivuillamme ja pidätämme oikeuden rikkoa tehtyjä sopimuksia niiden seurauksena.

Passi/viisumi
Matkustaja on velvollinen tuomaan mukanaan voimassa olevan passin matkustaessaan Pohjoismaiden ulkopuolelle. Jos viisumia vaaditaan, sen järjestäminen on matkustajan vastuulla. Tämä tulee tehdä ennen matkan varaamista, eikä OLKA ota vastuuta, jos matkustajille ei hyväksyä viisumia. OLKA ei myöskään ota vastuuta matkustajista, joilta evätään pääsy maahan mistä tahansa OLKAsta riippumattomasta syystä.

HUOMIO! Yhdysvaltoihin matkustamiseen sovelletaan erityissääntöjä, jotka löydät täältä.

Ikäraja
OLKAlla on 18 vuoden ikäraja matkustajille, jotka haluavat varata lipun tai pakettimatkan. Jos kukaan matkaporukassa ei ole yli 18-vuotias, tarvitsemme huoltajan allekirjoituksen matkan varaamiseen.